April 26, 2024

Kar logo

Festive Whodunnit

With a three course meal (60TL), at the Ice Palace Hotel on Thursday 1st December 2016

ice-palace-hotel

Bingo

At Melly’s Bar (near the Altinkaya Hotel) on 2nd December 2016

big-prize-bingo

Christmas Bazaar

At Teacher’s hotel on 3rd December 2016

christmas-bazaar-english

Kyrenia Animal Rescue (Girne Hayvanlari Kurtarma) is a non-governmental registered charity which was founded in 1997 by a small group of people saddened by seeing abandoned animals on the streets and the conditions they lived in. Initially a small compound was built in Karaoglanoglu but in 1999 were offered land in a much better position in the mountains near Besparmak and this is where our Rescue Centre can be found today.

Today, Our centre is home to over 400 dogs and 60 cats. We would like to think that the dogs and cats in our care are given the best possible life and strive daily to achieve this aim.

KAR receives no Government funding and are solely reliant on public donations, income from our Charity shops and volunteer fundraising to run its services.

One of our largest fundraising event is our Christmas Bazaar. It is being held this year at The Teachers Hotel in Girne on Saturday 3rd December beginning at 10.30am. We would like to invite everyone to this event. Entrance is free.

Bring your children to meet with Santa in his Christmas Grotto, purchase Christmas gifts and decorations. Try our traditional mulled wine and mince pie. There are lots of tables selling Bric-a-Brac, Linens, Toys & Games, Books, Cakes & Preserves, Fashion Accessories, Gifts for Pets, Tombola etc. You can also choose a dog or cat in our care and pay for their Christmas Dinner. Lots to see and lots to do, in a happy Christmas atmosphere. We will also be selling tickets for our Grand Christmas Draw the winners of which will be announced during the event.

You are always very welcome to visit our Rescue Centre. Open daily 9am – 1pm.

Please help us to raise funds to help the animals.

İşte yine KAR Noel Pazarı zamanı geldi! 3 Aralık’ta, tüm halkımızı bekliyoruz.

Kyrenia Animal Rescue (Girne Hayvanlari Kurtarma) sokağa terkedilmiş hayvanların hallerini görüp, üzülen bir avuç insan tarafından 1997’de kurulmuş resmi devlet kayıtlı bir yardım derneğidir.  Karaoğlanoğlu’nda küçük barınakta başlayan faaliyetler, 1999’da Beşparmak dağlarındaki geniş alana taşınmıştır.

Bugün, bu merkez 400 üzerinde kopek ve 60 üzerinde kedinin evidir. Hedefimiz, barınaktaki bu hayvanlara korunaklı, güvenli, sağlıklı ve doyarak yaşayabilecekleri en iyi bakımı vermektir. KAR, halkın ve gönüllülerin desteği ile ayakta duran bir dernektir, devletin finansal desteği yoktur. Barınaktaki hayvanlara olabilecek en iyi yaşam şartlarını sunabilmek için gelir kaynakları Girne’deki dernek mağazaları, bağışlar ve kaynak yaratma aktiviteleridir.

Bu aktivitelerden en geniş kaynağı yaratan ve her yıl Aralık ayının ilk pazar günü düzenlenen KAR Noel Pazarı’dır.  Bu yıl pazarımız 3 Aralık Pazar günü Girne Öğretmenler Evi’nde saat 10:30’dadır.  Tüm halkımızı bu şahane aktiviteye bekleriz.  Giriş ücretsizdir. Çocuklar Noel Baba’yla tanışıp, Noel Grotto’muza katılabilir.  Ayrıca alışveriş için harika bir ortam : Noel Hediyeleri, Mücevher ve Takı, Ev Dekor Objeleri ve Elektronik, Ev Tekstili, Çocuk Oyuncakları, Kekler ve Reçeller, Evcil Hayvanlar için Aksesuvar ve Giysiler, Tombala vb. bir çok masa sizi bekliyor. Ayrıca barınağımızdan bazı misafirlerimiz de bugün bizlerle olacak, onları sevebilir ve onlara Noel Yemeği armağan edebilirsiniz. Noel neşesi ve coşkusunu başlatmak için harika bir fırsat.  Büyük Noel Çekilişi biletlerinizi de aynı gün satın alabilir ve muhteşem armağanlarımızdan birinin sahibi olabilirsiniz.  Her yıl olduğu gibi bu yıl da çekiliş Noel Pazarı’mızda yapılacak ve armağanlar sahiplerini bulacak.

Ola ki Noel Pazarımıza gelemediniz, haftanın 7 günü 9:00-13:00 arası açık olan Barınağımızı ziyaret ederek, hayvanların bakımına katkıda bulunabilir ve barınaktan kedi veya kopek sahiplenebilirsiniz.

 

 

GOOGLE Translate » to Russian or your chosen language

Discover more from CyprusScene.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Discover more from CyprusScene.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

×